La Hechicera Rum
La Hechicera je kombinácia 12 a 21 ročných rumov v kedysi používaných bielych amerických dubových sudoch (zakúpených od výrobcov bourbonu v Kentucky a Tennessee).
Hotel Rumerie sa nachádza na pobreží Karibiku v regióne Barranquilla. Rum sa vyrába tradičnými metódami bývalých španielskych kolónií, to znamená, že pozostáva výlučne z destilátov získaných nepretržitou destiláciou fermentovanej kanovej melasy. Táto destilačná metóda prispieva k tomu, že rum La Hechicera je veľmi hladká, jemná a chutná staršia kvapalina, pretože obsahuje relatívne nízku úroveň kongenérov na rume. "Nízky" obsah kongenérov (na rozdiel od jamajských alebo námorných rumov) je ideálny pre extra zrelý rum, ako je La Hechicera, pretože umožňuje dozrievanie rumu niekoľko desaťročí bez toho, aby sa stal príliš agresívnym alebo silným v sude.
(Produkty sú dostupné na daných trhoch v rozličných baleniach a objemoch a ich dostupnosť sa môže meniť.)